Loopbaan­­coaching

Loopbaancoaching wordt ingezet specifiek bij vragen rondom loopbaan. Dit kan gaan om vragen die gaan over in welke richting je je wilt ontwikkelen of wanneer je vastloopt in je loopbaan of staat voor een dilemma.

Lotte maakt bij loopbaancoaching ook gebruik van het Career Story Interview. Hierbij vatten we je loopbaan en leven tot nu toe op als een verhaal. Dit verhaal maak jij: je bent hoofdpersoon en auteur. Het verhaal wordt verteld aan de hand van een gestructureerd biografisch interview, waarbij je gaat (her)ontdekken waar jouw kracht en toekomst in werk ligt. Er worden rode draden zichtbaar en na het laatste gesprek zie je de contouren van het volgende hoofdstuk in je loopbaan.

Er is ook beschikbaarheid over andere middelen om beter zicht te krijgen op het potentieel van de cliënt. Er wordt geen batterij aan vragenlijsten afgenomen, omdat dit vaak onvoldoende het totaalbeeld weergeeft. De vragenlijsten geven een beeld van hoe de cliënt zichzelf ziet en iedereen heeft zijn of haar blinde vlekken.

Al met al uitgebreide mogelijkheden om antwoord te krijgen op je loopbaanvragen.

Direct aanmelden of wil je meer informatie? Ga dan naar de contactpagina.